Nu pot decat sa ma bucur si sa fiu in sfarsit fericit! Totul a inceput dintr-o joaca. Am vazut un promo la tv care suna cam asa: “Echipa emisiuni Temptation Island ( Insula iubirii) organizeaza casting — bla bla — cei interesati pot trimite foto pe adresa […].
“De ce sa nu incerc? Bine, nu este ce vreau eu, in alt mod cautam eu sa ajung celebru, dar e o oportunitate si trebuie sa profit”, mi-am zis. Nu pot sa spun ca nu am incredere in mine si nici felul in care arat nu poate fi un impediment. Din contra, zic eu. Mi-am facut cateva selfie-uri, le-am trimis si m-am predat in mainile sortii. Nu va vine sa credeti, asa e?
Mai oamenilor, in sezonul urmator al emisiunii voi fi ISPITA. In sfarsit voi fi celebru. Contracte de publicitate, prezentari la si de evenimente, participari in emisiuni tv. Oare voi face fata?
Mizez pe sprijinul vostru si promit ca n-am sa va uit si nici sa va dezamagesc! Ar mai fi totusi o mica problema: le-am cerut producatorilor emisiunii ca partenerele mele sa nu fie proaste ca cele din emisiunile precedente.
“Nu avem ce face, din pacate acesta este genul de oameni care apeleaza la emisiunea asta!”
Oare ce or fi vrut sa spuna?