Cum un necaz nu vine niciodata singur, iata ca pe langa disparitia bobocilor de lebada din parcul I.O.R. au mai fost reclamate si alte disparitii. Iata doar cateva dintre cele mai importante: trei broaste raioase, douazeci si doi de greieri, doisprezece vrabii,doi pensionari, sapte porumbei, patru angajate de la Rosal cu tot cu târnuri si tomberoane, doi tei, o statuie, o rulota cu gogosi si toate cojile de seminte de pe aleea principala. Autoritatile sunt in alerta de gradul zero mobilizand intregul efectiv pentru rezolvarea acestor disparitii misterioase. Cei care pot oferi informatii suplimentare despre toate aceste lucruri sunt rugati sa-i scrie domnului primar Robert Negoita pe pagina sa de Facebook. Oamenii spun ca aceste fenomene au aparut odata cu lansarea de catre HBO a ultimului sezon Twin Peaks. Tot ei cer acum oprirea difuzarii serialului, asta pana cand nu va disparea intreg parcul.
In schimb, puii de lebada au fost vazuti la o familie de romani originari din India, o familie cu suflet mare care doreste sa-i adopte. Stam de vorba cu d-na Suedia care ne va spune ce s-a intamplat de fapt.
” Ieşâsăm in parc cu 12 dân puradei că ăilalți 7 furau în altă parte şî când treceam pă lăngă lac puii ăştea s-a luat dupa noi. Noi îi goneam, ei nimic; n-am avut ce să facă, ăştea mici le-au aruncat nişte frimituri şî s-au țânut după noi pănă la noi acasă la palat. Acuma ii țânem, ce să le facem? o să-i băgăm să stea in sufragerie, cu caii lu Prințu, tata la copii”.

Advertisements