Aflata in misiune pe strada Amurgului din sectorul 5, o patrula a sectiei 13 Politie a descoperit cu stupoare ca o gura de canal de pe aceasta strada avea capac; lucru nemaiantalnit pana atunci in toata istoria politiei si in tot sectorul 5. Asta dupa ce cu o saptamana in urma au intalnit un cetatean in zona Pietei Ferentari, care nu manca seminte pe strada, iar un altul care facea gratar in curte si nu pe strada asa cum este traditia in zona.
,,Nu stim ce se intampla cu locuitorii acestui sector” ne spune agent principal Artarxexe Bubulac, ” pentru ca in ultima vreme se intampla tot felul de lucruri stranii. De exemplu, ieri am vazut o doamna care isi ducea copilul la scoala. Un alt domn care conducea un X6 din care nu se auzeau manele.
Altadata, in economatul din Piata Rahova, un cetatean cumpara ceva. Am descoperit cetateni care au pana si contract la enel ( primarul si vicele). Si sunt oameni, putini este adevarat (tot doi) care au cartele ratb. Am mai aflat ca 9 persoane din sector au un loc stabil de munca si primesc salariu si nu ajutor social asa cum ar fi normal, iar trei persoane in varsta primesc pensie”. Sa spun ca e minunat ce se intampla?! Nu stiu!
Mi-e teama ca renuntam prea usor la traditii!

Advertisements