Ca sa vina in sprijinul aliatilor sai din NATO, Armata Romana va incheia un contract cu celebra firma de armament Noriel de la care va achizitiona 2000 blindate, 900 elicoptere si 500 de avioane. Armata mai are pregatit un detasament de militari special antrenati sa piarda, este vorba despre detasamentul “Arsi de vii” pe care il va trimite intr-o misiune care, se pare, va fi si ultima pentru toti dintre ei si care poarta numele de cod “Inversiune sinucigasa”. Iar daca sirienii au folosit arma chimica, romanii au si ei un as in maneca pe care nu se tem sa-l foloseasca daca situatia din teren o impune. Este vorba despre o domnisoara specialista in relatii internationale, antrenata pe timp de zi dar mai ales de noapte in luptele corp la corp cu Tir-isti straini care ne tranziteaza tara pe soseaua de centura a Bucurestiului, o adevarata bomba biologica cu care romanii spera sa-si dea gata inamicul.
Iar daca nici asa nu vom avea insuccesul scontat, atunci nu ne mai ramane decat sa apelam la armata de mineri in rezerva a d-lui Iliescu, acum cat acesta mai este inca in viata, armata care, citez “se stieeeeee” numai de dumnealui asculta. DEUS VULT! ALLAHU AKBAR!

PS. La multi ani tuturor celor care astazi isi serbeaza ziua numelui! Grabiti-va cu gratarul, incepe razboiul! Nu uitati sa fiti romani!

Advertisements