Inspirati, se pare, din scrierile Vechiului Testament, alesii nostri vor eradicarea saraciei si cresterea nivelului de trai peste nivelul oricarei tari de pe pamant. Dupa automatele de lapte deja montate in unele piete din Romania, guvernantii nostri, stapaniti in continuare de dorinta de a face bine( practic nu se mai pot opri), vor montarea si a unor automate de miere in toate localitatile patriei.Iar printr-o ordonanta de urgenta cum era si normal, vor sa schimbe numele tarii din Romania in…Canaan.
Astfel, tara noastra va deveni tara unde curge lapte si miere. Si asta nu e tot! Locuintele romanilor vor fi dotate cu baterii cu tripla comanda pentru ca pe teava nr.3 va curge ziua bere si noaptea vin. Gratis! Destul ne-am imbatat cu apa rece! Iar daca toate aceste lucruri se vor intampla conform programului de guvernare, in maxim doi ani vom putea adopta toata Africa.
Vizele vor fi doar o amintire pentru ca de-acum americanii vor fi cei care vor vrea sa viziteze Romania si nu vor putea s-o faca decat cu…viza. Orasele Lupeni si Rovinari vor fi pastrate in forma actuala doar pentru a vedea copiii generatiilor viitoare din toata lumea de unde au ,,plecat”romanii. Vasluiul in schimb, va fi mutat pe Asgard ca drept rasplata pentru tot chinul si rusinea suportate de-a lungul secolelor.
,,Lapte, miere, bere, vin, la Romania eu tin”!

Advertisements