,,Doliu in lumea muzicala romaneasca si nu numai”. Cantareata de muzica populara Ileana Ciuculete a…nu pot s-o spun. A…disparut, a pierit, s-a prapadit, s-a dus. Ce sa mai…a murit. Colegii si prietenii ei sunt inmarmuriti si spun ca aceasta a murit mult prea devreme (nu era nici doua dimineata).
Presa romaneasca dar si cea internationala a relatat pe larg acest subiect care a intristat practic intrega planeta.
Cantareata americana Lady Gaga si-a anulat concertele pe un an de zile in semn de respect pentru cantareata romanca. Enrigue Iglesias a facut un soc la aflarea tristei vesti si se afla internat in stare grava intr-un spital din Spania. Ricky Martin se pare ca este si mai rau, acesta facand rosu in gat si risca pierderea definitiva a vocii. Nici Simona Gherghe nu se simte prea bine, indragita prezentatoare a emisiunii ,, Acces direct la prosti” a primit vestea ca pe un bistiriu in burta si ca urmare, acesteia i s-a rupt apa, in seara aceasta fiind nevoita sa prezinte emisiunea asa, cu apa rupta. Doar Maria Carneci are de castigat din aceasta drama, aceasta avand posibilitatea sa-si dubleze nr. de fani pe facebook si nu numai.
Cei care au indragit-o pe artista, pot sa-si ia ramas bun, aceasta fiind depusa pe capela Universitatii Bucuresti. Daca pana acum Cornel era doar gales, acum e de-a dreptul… galben.
Dumnezeu sa ma ierte!

Advertisements