Tot mai multi barbati apeleaza la o astfel de ,,operatie”, care, nemultumiti ca si-au pierdut podoaba capilara, fac tot ce pot pentru a arata din nou bine. Astfel, un medic din Caracal stabilit in Vaslui a deschis nu demult o clinica specializata in implantul de par chiar la el in oras.

Reporter: Domnu’ doctor, cum de va venit ideea?
Doctor: Simplu! Nevoia e mare iar posibilitatile reduse.
R: Adica?
D: Am incercat sa raspundem nevoilor cat mai multor barbati, in special celor saraci, si, practic, am inovat putin dandu-le astfel sansa unui nou look tuturor celor interesati.
R: Ce ati facut mai exact?
D: De exemplu, chiar acum am iesit dintr-o operatie la un pacient caruia i-am implantat… lana de oaie. E foarte ieftin si se adresaza in special tractoristilor si betivilor. Acest tip de transplant ofera si o serie de avantaje cum ar fi: Vara te poti tunde scurt, iar iarna nu mai este nevoie de caciula, lana fiind foarte calduroasa si datorita substantei speciale pe care o detine (usúc), nu te uzi si, deci, nu mai ai nevoie de umbrela. Pentru urmatoarea categorie de barbati, adica functionari publici si profesori, avem parul de capra; dar nu orice fel de capra, ci capra mohair sau de Angora, cum mai este ea cunoscuta. Parul creste foarte repede, deci te poti tunde mai des iar din parul astfel obtinut poti impleti pulovere -de exemplu-. Si, in sfarsit, politicienilor le oferim transplantul de par de porc si in felul acesta ii facem sa semene tot mai mult cu ce zice lumea ca sunt!
,,Cheloo, transplantul si moldoveanul!”

Advertisements