Tinand seama de derapajele majore pe care le comit ministrii din guvernul Grindeanu, propun ca prima masura preventiva angajarea de bone pentru fiecare ministru din cabinet, pentru ca, se pare ca nici un ministru nu a ajuns la maturitate. Ca sa evitam episodul regretabil, cel cu ordonanta de urgenta, propun si cateva masuri suplimentare, masuri care au la baza educarea domnilor ministri:
1. Se vor face cursuri intensive unde domnii ministri vor invata ce este aceea o lege si la ce e buna ea, pentru ca, se pare ca acestia nu sunt in stare sa hotarasca sau sa legifereze fara un sprijin considerabil.
2.Ca orice bona, acestea se vor ocupa si de pregatirea lor pentru culcare, ca sa se evite semnarea cine stie carei ordonante de urgenta in miez de noapte, cand,acestia, in loc sa doarma, ies la joaca. Si ati vazut ce joc le place cel mai mult! ,,Joca cu viitorul tarii”!
3.Deasemenea, la cabinet vor veni tot insotiti bineinteles, de aceeasi bona, nu inainte de a fi perchezitionati, iar in cazul in care se va gasi la vreunu dintre ei vreo ordonanta ascunsa pe undeva, aceasta ii va fi luata si ii va fi bagata drept in cur…lui Dragnea.
4.Fara pix! Pixul va fi interzis total pe toata perioada sederii lor la Palatul Victoria, ca cine stie ce idei le mai vin astora si ce ordonante mai semneaza!
Vox Populi, Vox Dei!

Advertisements