,,Radiatii de la fosilele unui mamut aflat in curtea Muzeului de Geologie!”
Alerta de radiatii la Muzeul de Geologie din Bucuresti in urma sesizarii unor ‘tolontani’, care spun ca de ceva vreme angajatii muzeului acuzau tot felul de simptome,printre care: caderea parului, macinarea dintilor si chiar exfolierea calcaielor.
Si ca toate astea s-ar datora unui mamut descoperit de Emil Constantinesu la Stoenesti, inmormantat acum 6000 de ani chiar in curtea muzeului, la inmormantarea caruia au participat: Radu Beligan si, bineinteles, Regele Mihai(asta ca o paranteza). Cei de la garda de mediu au sosit imediat la fata locului sa masoare nivelul de radiatii din sol si sa vada daca cele reclamate au sustinere.
In urma masuratorilor efectuate,s-a stabilit ca erau intr-adevar radiatii, dar nu de la saracul mamut, ci de la tomberoanele aflate in spatele muzeului care nu mai fusesera ridicate din ’89.
Fosilele mamutului emiteau si ele ceva, dar nicidecum radiatii, ci ceva asemanator cu semnalul GSM (un lucru bun, zic).
Legat de parul cazut, da! intr-adevar, s-au gasit cateva fire de par cazute, se pare de la femeia de serviciu care a uitat sa stranga dupa ce s-a pieptanat. Despre dintii macinati, s-a stabilit ca acestia erau ai unui geolog vasluian, dar nu erau macinati de la radiatii,ci de la…v-ati prins.
Acuma, gurile rele spun ca si ordonanta 13 trebuie pusa tot pe seama radiatiilor, avand in vedere faptul ca Palatul Victoria se afla chiar in apropierea Muzeului de Geologie. Si ar mai fi un indiciu, zic eu, destul de serios: Uitati-va la dintii lui Dragnea!Deci… ceva, ceva adevar exista!

Advertisements