Dupa ce s-a hotarat totusi sa abroge, e adevarat, la presiunea strazii legea gratierii,Liviu Dragnea impreuna cu Guvernul Romaniei vizeaza modificarea mai multor legi, printre care: In primul rand ar vrea sa aduca ceva schimbari la ,,Legea lui OHM”, pe motiv ca aceasta ar fi incompleta, sau mai bine zis intensitatea nu este suficient de intensa si nici rezistenta nu este cine stie ce. A doua lege la care s-au gandit este ,,Legea gravitatiei” care, iarasi, ar avea lacune semnificative. Mai precis, atractia uneori nu este suficient de mare sau chiar lipseste cu desavarsire, avand in vedere aici in special relatia dintre cele doua palate.Trei. ,,Legea morala” trebuie neaparat schimbata sau cel putin aduse cateva amendamente clare in special la porunca a-8-a.

A patra lege la care s-au gandit este ,,Legea lui Newton” sau ,,Legea fortei” care, cica nu ar fi suficient de convingatoare ( vezi comportamentul jandarmilor).

Si, in sfarsit, cel putin deocamdata ar mai fi vorba de un cumul de legi, dar din acceasi categorie: ,,Legile Naturii”cu care aproape nu mai sunt deloc de acord, acestea fiind practic impotriva PSD si a ideologiei Socialiste.

Domnule Dragnea, noi va tinem pumnii fara sa avem insa mari emotii, cunoscand dealfel incapatanarea si determinatea d-voastra dar si capacitatea incontestabila,acea de a schimba legi.De data asta sigur o sa reusiti!

Advertisements