,,De ce nu au rosiile gust”!

Descoperire epocala la institutul de cercetare legumicola si fructicola din comuna Vreju judetul Galati. O echipa de cercetatori romani au descoperit in sfarsit de ce rosiile nu au gust. Dupa ani de studiu, specialisti nostri au ajuns la concluzia ca:,, Rosiile nu au gust pentru ca acesta lipseste.”.Dar nu ne oprim aici, vrem sa descoperim totusi gustul de rosie, pentru ca, pana la urma, trebuie sa aiba si ele un gust. Nimeni pana acum nu stie care este adevaratul gust de rosie si noi nu ne vom lasa pana nu-l descoperim.In timpul cercetarilor, insa, am descoperit mai multe gusturi pe care rosiile le-ar putea avea.Este vorba de rosia cu gust de mici, care se serveste cu mustar, descoperire ce a lasat cu gura cascata o lume intreaga, sau rosia cu gust de salam, primita foarte bine in randul muncitorilor de pe santierele patriei.Nu va mai spun ca femeia de serviciu a institutului a descoperit rosia cu gust de gorgonzola dupa ce a uitat 1 kil de rosii in vestiar timp de 2 saptamani.Asta e dovada ca toti angajatii nostri sunt interesati si isi fac foarte bine treaba.In scurt timp vom da publicitatii o noua descoperire mondiala. Practic, este  vorba despre gogosarul cu gust de coliva care se poate servi ca desert la parastas.

Va dorim descoperire usoara!

Multumesc Romanie ca sunt contemporan cu tine!

Advertisements